Ariston Hűtőszekrény

A cég több mint 40 alakult, 1960-ban kapta az Ariston márkanevet. Elsősorban kádakat, forróvíztárolókat, falikazánokat gyártottak, újabban viszont légkondicionálókat is a piacra dobnak. Az Ariston logó sokat változott az évek elteltével, manapság már az olasz hagyományok szerves része. A jól kitalált reklámkampányok által a cég egy magasabb színvonalú életforma szimbólumává vált. Az egyszerű és elegáns design, a részletek kidolgozottsága miatt a kazánok és vízmelegítők az igényes konyhai illetve fürdőszobai környezetben látványos helyre is felszerelhetőek. Ez a design és kidolgozottság hangsúlyban van a kutatással és fejlesztéssel, nem szorította háttébe a minőséget sem. Emellett a környezetvédelmi szempontokra is meglehetősen ügyelnek.

Ariston EBM 18220 F
Az Ariston EBM 18220 F inox színű, változtatható ajtóval ellátott, szabadon álló, A+ energiaosztályba sorolt gyártmánya 187 cm magas, 60 cm széles és 65,5 cm mély. Teljes kapacitása 300 liter, a hűtőé 212 liter, a fagyasztó űrtartalma pedig csaknem 88 liter. 4 db ajtóban lévő tárolója és 4 db üveg polca biztosítja a kényelmes pakolás lehetőségét a vásárló számára. Automatikus leolvasztási funkcióval illetve antibakteriális bevonattal készült termék. Egyéb jellemzői a No-frost rendszer, állítható hőmérséklet továbbá a belső világítás. Alsó mélyhűtős kivitelű hűtőgép, melyben 3 átlátszó, műanyag polc/fiók van de ajtajában nincs beépített tároló.

Ariston NMTM 1921 FW/HA
Az Ariston NMTM 1921 FW/HA típusa A+ energiaosztályba tartozik, 191 cm magas, 70 cm széles, 72 cm mély. Fehér színben, változtatható ajtó típussal került a piacra. A hűtőben 5 ajtóban lévő tároló és 5 üveg polc is van, jégkocka készítővel nem rendelkezik. Automatikusan leolvasztható. Összkapacitása 421 liter, a hűtő kapacitása 354 liter a fagyasztóé 67 liter. Állítható hőmérsékletű termék ezen kívül található benne beltéri világítás illetve No-frost rendszer. Fagyasztójában mely fent található, 2 átlátszó polc/fiók van.

Ariston SBM 1822 V/HA
Az Ariston SBM 1822 V/HA 187,5 cm magas, 60 cm széles, 65,5 cm mély modellje inox, jobbra nyíló ajtó típussal gyártott alsó mélyhűtős hűtőszekrény. A+ energiaosztályba sorolt, automatikusan leolvasztható konyhai gép. 306 literes összekapacitással rendelkezik, emellet a hűtő kapacitása 214 liter és a nettó fagyasztótér 92 liter. 3 műanyag polca, 3 ajtóban lévő tárolója van ezenkívül egy jégkocka készítőt is tartalmaz. A hűtő tartozéka továbbá a hőmérséklet szabályzó, belső világítás de nincs benne No-frost rendszer illetve beépített vízszűrő. Fagyasztóterében mely alul található, 3 átlátszó, műanyag fiók/polc van.

Ariston NMBT 1922 FI
Az Ariston NMBT 1922 FI típusú érintőkapcsolós kijelzővel ellátott gyártmánya A+ energiaosztályba sorolható. 394 liter a teljes kapacitása, a hűtőé 300 a fagyasztóé 94 liter. Ez aszabadonálló, inox, megfordítható ajtónyitás iránnyal rendelkező háztartási gép 191 cm magas, 70 cm széles, 72 cm mély. Alsó mélyhűtős kivitel melyben 3 átlátszó, műanyag tároló elem található. A hűtő felszereltségéhez tartozik a belső világítás, állítható hőmérséklet és No-frost rendszer de a beépített vízszűrő a gép egyetlen hiányossága. A hűtő jellemzői között szerepel az 5 db üveg polc illetve, hogy automatikusan leolvasztható termék.

Ariston 4DAAW/HA
Az Ariston 4DAAW/HA szabadonálló, alsó mélyhűtős hűtőszekrénye fehér színű, 4 ajtóval felszerelt produktum melyben termosztát is van. A+ energiaosztályba kategorizált, automatikusan leolvasztható modell. 3 üveg polc található a hűtőtérben sőt jégkocka készítő is van benne. 190,5 cm magas, 70 cm széles, 77,4 cm mély. Állítható hőmérsékletű, No-frost rendszer és belső világítás is található benne. 300 literes hűtő kapacitással és 438 összkapacitással rendelkezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *